Levertijd & verzendkosten

 

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Je ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging per mail als je bestelling is afgerond. Heb je geen ontvangstbevestiging ontvangen? Check even je ongewenste mail. Heb je hier ook niks ontvangen? Neem dan even contact met mij op.

Bij een bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Heb je een spoedbestelling? Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden.

De wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. De verzending van de bestellingen gaat via PostNL.

Afwijkende levertijden:

In het weekend en op Nederlandse feestdagen worden er geen bestellingen verzonden, omdat PostNL dan geen post ophaalt. Ook wordt er door PostNL niet bezorgd op feestdagen.
Houd er rekening mee dat er in drukke tijden (zoals o.a. de December-maand en Black Friday) meer kans op vertraging kan zijn bij de post. Wees dus op tijd met bestellen van je kerstcadeaus!

Helaas heb ik geen invloed op postzendingen. De levertijden kunnen altijd afwijken. Bij de post komen soms vertragingen voor. QT4 is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadigingen van leveringen via PostNL.

Nederland

Er zijn verschillende verzendmethodes mogelijk binnen Nederland. De bezorgtijd binnen Nederland is normaal gesproken 1 werkdag nadat je bestelling bij QT4 is afgerond ✶

  • PostNL brievenbuspost: €2,75 (gratis boven €50).
  • PostNL brievenbuspakje (track & trace): €4,10.
  • Afhalen in Amersfoort is ook mogelijk, graag een afspraak maken hiervoor.

Let op: ✶ De levertijd is slechts een indicatie. De levertijd is afhankelijk van de situatie bij PostNL. Houd er rekening mee dat er in drukke tijden (zoals o.a. de December-maand en Black Friday) meer kans op vertraging kan zijn bij de post.