Retouneren

 

Niet helemaal tevreden?

 

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wat jammer! Neem even contact met mij op via het contactformulier, via de mail (info@qt4.nl) of via WhatsApp. Ik verneem graag van je waar je niet tevreden over bent, om mijn service te kunnen blijven verbeteren.

  • Zijn de armbandjes te klein of te groot? Als je de armbandjes retour stuurt, dan pas ik ze graag voor je aan naar de gewenste maat.
  • Ontvang je liever een andere kleur of een ander model? Ruilen mag! 
  • Retour sturen is ook mogelijk. Lees hieronder hoe dit in zijn werking gaat.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant. Deze kosten bedragen circa €1,92 per envelop binnen Nederland (20-50 gram). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je postvervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat, ongedragen en in de originele verpakking aan QT4 geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@qt4.nl of via het contactformulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
QT4
Blekerssingel 4
3816 VX Amersfoort
Nederland

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@qt4.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering maatwerk:

Op maat gemaakte sieraden die via de webwinkel worden gekocht, zijn in opdracht van de klant gespecificeerd. Het herroepingsrecht geldt niet op de op maat gemaakte sieraden, deze kunnen dus niet geretourneerd worden. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.